miercuri, 12 octombrie 2011

Californichixxx

Va place "Vacanta Mare"? Va plac alti  "comici" care se adreseaza cu mesajul de nivel cel mai scazut, bazat numai pe bancuri cu tenta sexuala? 
Ce ziceti de ceva mult mai rau? Ce ziceti daca lumea sugerata de acestia este "reala" si sunteti voyeur in ea ? Ce ziceti daca ati fi voyeurin viata intima pseudo-vedetelor vietii mondene? Nu admirati acele personaje , nu?
Daca nu, de ce ati dori sa vedeti o viata ca a lor in cele mai mici detalii? Fun, nu?
Nu sunt pudibond , dar pur si simplu , un serial/film de genul acesta il percep ca pe un cosmar. Bancuri trase de par, ganduri stupide, preocupari stupide.

Pana la urma nu asta ma enerveaza. Ma enerveaza TRUCUL. Peste toate trucurile pe care le fac producatorii din indutria filmului, acesta simt ca ma insulta pe mine, consumatorul. Primul film care a folosit din plin acest truc este marele succes al lui Sharon Stone: au pus un film XX pe reteaua de filme obisnuite. Daca il trimiteau pe reteaua XX nu avea sucess. Toata "lumea buna" nu se ducea la cinematografe speciale. Asa am avut la Scala coada de sute de metri...
Care este, pe scurt, "trucul": in reteaua de filme si seriale normale, nu in cea XX, se umplu cat mai mult golurile din scenariu, din umorul adevarat, din partea artistica cu X-uri (imagine sau cuvinte).  Eu , consumator, ma simt insultat: producatorul mai ia de prost, crede ca ii "cumpar" marfa trucata, pusa cu eticheta falsificat pe alt raft. Adica , fara efort , numai din smecherie, crezandu-ne niste animale proaste, vor sa ne inhate banii: taxa pe insticte primare si lipsa de inhibitii.

Repet: daca nu va plac glumele fara perdea care prind la patura cea mai de jos (nu ca venituri , ci ca spirit), de ce a-ti vrea sa vedeti acea lume sugerata acolo prinzand viata? E "cool" pentru ca e in engleza si actorii actorii sunt cunoscuti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu